Selecteer een pagina

Relatie | Gezondheid | Werk

Mooi. Je wilt werken aan je gezondheid. Hoe beginnen we?

Je begint door een coachingsbundel naar keuze aan te schaffen. Bij de aanschaf word je gevraagd naar enkele persoonlijke gegevens en je specifieke hulpvraag. Direct daarna kun je een afspraak met een van onze coaches maken. Het enige dat je vervolgens hoeft te doen is ervoor zorgen dat je op het moment van de afspraak een internetverbinding hebt. C’est tout. Al onze coaches zijn professionals, gecertificeerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Uiteraard is jouw privacy volledig gewaarborgd en gespreksverslagen worden alleen bewaard zolang jouw coachtraject loopt.

Anytime. Anyplace. Anywhere.

Ja, ik wil online coaching!

Gezondheid gaat verder dan een gezond lijf.

Fit in je lijf

Een online coach helpt je bij het realiseren van doelen die je lijf aangaan. Je wilt bijvoorbeeld minder vaak kiezen voor ongezonde maaltijden, de rust en ruimte vinden om meer te sporten of te bewegen, minder roken en ‘s nachts nu eindelijk eens lekker slapen. 

Luisteren naar je hart

Jaloers op mensen die altijd precies lijken te weten wat ze willen? Mensen die zich niet laten leiden door ‘beperkingen’ maar leven vanuit hun hart? Een online coach luistert, vraagt door, laat stiltes vallen en dan hoor jij het ook. De stem van je hart.

Helder in je hoofd

Een online coach is een uitstekende partner als je nu eindelijk eens ‘grote schoonmaak’ wilt maken en van die akelige onzekerheid en besluiteloosheid af wilt. Of je wilt je perfectionisme en controledrang laten varen en minder piekeren over wat fout kan gaan.