Selecteer een pagina

Relatie | Gezondheid | Werk

Mooi. Je wilt qua studie of werk aan de slag. Waar beginnen we?

Je begint door een coachingsbundel naar keuze aan te schaffen. Bij de aanschaf word je gevraagd naar enkele persoonlijke gegevens en je specifieke hulpvraag. Direct daarna kun je een afspraak met een van onze coaches maken. Het enige dat je vervolgens hoeft te doen is ervoor zorgen dat je op het moment van de afspraak een internetverbinding hebt. C’est tout. Al onze coaches zijn professionals, gecertificeerd en voldoen aan onze strenge kwaliteitseisen. Uiteraard is jouw privacy volledig gewaarborgd en gespreksverslagen worden alleen bewaard zolang jouw coachtraject loopt.

Anytime. Anyplace. Anywhere.

Ja, ik wil online coaching!

Werk of studie hoeven niet saai of uitputtend te zijn.

Studieplezier

Een online coach is een prima studiecoach. Bijvoorbeeld als je (weer) de schoolbanken in wilt maar twijfelt over je studierichting. Of wanneer je twijfelt aan je studiekeuze. Je online coach geeft je een zetje in de rug richting je Propedeuse, Bachelor, Master of welk doel dan ook. 

Je werk de baas

Een online coach is een uitstekende gesprekspartner als je graag van baan wilt switchen, maar niet precies weet wat je zoekt. Of wanneer je het gevoel hebt dat je je ‘werk’ misschien te belangrijk hebt gemaakt en de balans tussen privé en werk een beetje zoek is geraakt.

Eigen baas

Als ondernemer kan het soms best lastig zijn de juiste mensen om je heen te verzamelen. Mensen die eerlijk zeggen waar je blinde vlekken zitten of je motiveren om verder te denken (en te doen). Een online coach vervult die rol graag en goed, op het moment dat jij er behoefte aan hebt.